H5 Housing

H5 Housing A/S tilbyder både studie- og familieboliger.

Selskabet blev etableret i 2006. Virksomhedens startfokus var på almindelige familieboliger. Studieboligerne blev føjet til virksomhedens portefølje 11 år senere og udgør i dag den største del af udlejningsporteføljen.

Vi er fortsat i konstant udvikling. I øjeblikket arbejder vi på at kunne tilbyde flere studieboliger i København inden for den nærmeste fremtid. Vi har et vågent øje på markedet og bestræber os på at være dér, hvor der er allermest brug for os.

Ledige lejeboliger Læs mere

H5 Broløkke Herregård

I januar 2021 overtog vi Broløkke Herregård, der ligger på det naturrige Langeland.

Broløkke Herregård har forinden vores overtagelse gennemgået omfattende istandsættelser, hvor den klassiske og traditionelle herregårdsstil er bevaret. Vi har planer om yderligere forbedringer, så gæster og besøgende får den bedste oplevelse, hvad enten der er tale om et dagsbesøg, et weekend- eller ferieophold eller det helt store festarrangement.

Vi håber og tror på at kunne byde gæster velkomne i foråret 2022.

Læs mere

H5 Capital

H5 Capital ApS er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 2015.

Vi har hovedkontor i København NV, hvor vi ligeledes har vores udlejningsboliger placeret. Dermed er vi tæt på vores kerneforretning, der består i at udleje boliger til familier og studerende.

Udover vores fokus på udlejningsboliger, har vi minoritetsposter i en række forskellige virksomheder. Bl.a. har vi en større andel i det børsnoterede selskab Nordic Transport Group A/S, der hver dag fragter gods på vejene, til søs og i luften.