Broløkke Herregård

I januar 2021 overtog vi Broløkke Herregård, der ligger på det naturrige Langeland.

Allerede nu, er det muligt at booke din feriebolig på Broløkke. Senere på året kan vi tilbyde flere typer af ophold på den smukke herregård.

Ferieophold på Broløkke Herregård

Book et ferieophold på Broløkke Herregård allerede nu.

Ferieboligen giver mulighed for hyggeligt og nært samvær med dine nærmeste.

Broløkkes omgivelser vil få jer til at nyde roen og komme helt ned i gear.

Når det er tid til bevægelse, kan I gå en tur i det smukke naturområde tæt på vand eller I kan udforske Langelands mange smukke attraktioner.

Broløkke Herregård i fremtiden

Broløkke Herregård står overfor en opdatering samt ombygning. Vores ambition er at udnytte herregårdens mange potentialer med fokus på at bevare både stil og ånd.

Vi vil bringe liv til gården.Mennesker skal mødes. De lokale skal komme og spise en is om sommeren og folk fra nær og fjern skal have en helt særlig herregårdsoplevelse, når ferien holdes på Broløkke.

Vi går fra at kunne tilbyde to ferieboliger til i stedet 12. Dette giver både små og store familier mulighed for at holde en afslappet ferie i helt særlige omgivelser.

Snart forvandles herregårdens kæmpe lade til den smukkeste festsal. Det giver anledning til at holde et storslået bryllup eller et andet festligt arrangement med op mod 200 festglade gæster.

Vi er lige nu på udkig efter en forpagter, der garanterer vores besøgende den bedste helhedsoplevelse, når de besøger herregården.